آنالیز ترافیک وارده بر وبسایت شما و ارائه راهکارهایی برای افزایش ترافیک ارگانیک
انجام عملیات بازاریابی محتوایی با پیدا کردن کلمات کلیدی مرتبط و استفاده از آنها در قالب نوشته و برگه برای افزایش رتبه سئو شما در گوگل
نظارت روزمره بر موارد فنی و سلامت کدنویسی سایت بهینه سازی قالب و رفع ایرادات رسپانسیو، سرعت لود و UI (تجربه کاربری)
ساخت کمپینهای تبلیغاتی هدفمند برای پیشرفت وبسایت شما
استفاده از شبکههای مجازی مختلف جهت ارائه و نمایش وبسایت شما در جهت پیشرفت هرچه سریعتر
ایجاد بکلینک و چک کردن تمامی لینکهای موجود در وبسایت شما جهت افزایش رتبه وبسایت شما در گوگل
SEO مخفف عبارت «Search Engine Optimization» به معنای بهینهسازی برای موتوهای جستوجو است. هدف نهایی اصول سئو را میتوان در همین جمله توصیف کرد.
لازمه بهینهسازی وبسایت برای موتورهای جستوجو یا سئو ، مخصوصاً گوگل، آشنایی کامل با تمامی استانداردهای تعیین شده توسط موتورهای جستوجو است.
هدف سئو کمک به وب سايتها در بدست آوردن محل بالا در نتايج جستجوي طبيعي و افزايش ارتباط بين صفحات و کلمات کليدي وارد شده توسط کاربران است. نمايش دادن بيشترين صفحات مرتبط با پرسوجوي جستجوي وارد شده داراي مزاياي زيادي هم براي کاربر و هم براي موتور جستجو است که در آن کاربر بيشترين نتايج مرتبط جستجو شده را پيدا ميکند و موتور جستجو قابل اعتماد ميشود چرا که الگوريتم آن بيشترين صفحات مرتبط را نشان ميدهد.
Sem مخفف عبارت Search Engine Marketing و به معنی بازاریابی موتورهای جستجو است. Sem معمولا به عنوان بخشی از بازاریابی موتورهای جستجو در نظر گرفته میشود و برای دیده شدن در SERP ها از روشهای پولی استفاده میکند. خوب است بدانید یک استراتژی پولی شامل فعالیتهایی مانند تنظیم و بهینهسازی تبلیغات آنلاین و همچنین تعیین بودجهای است که باید برای تبلیغات اختصاص پیدا کند. این روش معمولا با نام «بازاریابی جستجوی پولی» و یا «پرداخت به ازای کلیک» نامیده میشود.
SEM مفهومی بسیار گستردهای است. در واقع تمام فعالیتهایی که در راستای استفاده از تکنولوژی موتورهای جستجو جهت افزایش بازدید یک سایت، جذابیت و درآمد انجام میگیرد، بخشی از SEM هستند بنابراین SEO را نیز شامل میشود.
آنالیز سایت در واقع یک فرآیند برای درک بهتر از میزان سئو یا بهینه سازی وب سایت است. با آنالیز سایت در واقع می خواهیم بدانیم چه اقداماتی را در داخل و بیرون از وب سایت میبایست انجام دهیم تا وب سایتمان بهترین کارایی را در موتورهای جستجو داشته باشد
این فرایند شامل بررسی سئوی داخلی سایت، مباحث تکنیکال سایت و سئو خارجی آن است. در واقع برای آنالیز سایت باید کلیه جنبههای سئو مثل عنوان مطالب و تگهای متا، کلمات کلیدی هدف، سرعت سایت، فایل سایت مپ، لینکسازی داخلی و لینکسازی خارجی را بررسی کرده و ببینید در کدام قسمتها به خوبی کار نکردهاید و کدام فعالیتها را میتوانید بهبود دهید.
سئو و بازاریابی محتوا به مقدار زیادی باهم همپوشانی دارند.
البته میان سئو و بازاریابی محتوا تفاوتهایی هم وجود دارد و بهعبارتدیگر این دو را میتوان از هم متفاوت دانست – و واقعیت هم همین است - ولی از این سخن نمیتوان چنین نتیجه گرفت که این دو باهم در تعارض و دشمنی هستند!
بهعنوانمثال، سئو محدود و فنیتر ولی بازاریابی محتوا گسترده و جامعتر است.
بعضی از مالکان وب سایتها فراموش میکنند که از این تگ استفاده میکنند. در الگوریتمهای جدید گوگل، توجه ویژهای به این تگ شده است و مهمترین و بهترین مکان است که شما در آن کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود را استفاده کنید. در تگ توضیحات شما فقط در حد ۱۵۰ کلمه باید به گوگل بگویید که این صفحه در مورد چه چیزی است. اگر گوگل تناسبی بین این تگ و محتوای داخلی پیدا نکند، سایت شما را اسپم شناخته و آن را جریمه خواهد کرد.
یکی از نکات مهم در تولید محتوا، بخشبندی کردن آن است. چون علاوه بر اینکه خوانایی را برای کاربر زیاد میکند، میتواند بر سئو سایت هم اثر مطلوبی داشته باشد. بخشبندی مطلب عموما با تگهای عنوان انجام میشود یعنی H۱ تا H۶ عموما از تگ H۱ برای عنوان اصلی استفاده میشود. مهمترین نکته این است که از تگ H۱ فقط یک بار میتوان در هر صفحهای استفاده کرد. برای عناوین داخلی در متن هر صفحه که اهمیت ویژهای دارند از تگ H۲ استفاده میکنند. برای زیر عنوانها از تگ H۳ استفاده میکنیم. تعداد استفاده از این دو تگ خیلی اهمیت ندارد و هر تعدادی میتوان به کار برد. استفاده از تگهای عنوان یکی از عاملهای بهینهسازی سایت و سئو داخلی می باشد.