آپتایم بودن هاست و سرور و سرعت بسیار بالا در فضای مجازی حرف اول و آخر را میزند، ما تنظیمات لازم روی سرور های ابری پرسرعت را در نظر داریم
لایه های امنیتی خاص روی کلیه هاست ها قرار داده شده که قدرت مورد نیاز جهت خنثی کردن حملات مختلف امنیتی و ویروسی وب سایت را به وبمستر بدهد.
تمامی هاست های تب طرح نه فقط با زبان های معروف و CMS های محبوب سیستم عامل خود منطبق شده اند، بلکه به اجرای آنها نیز بهینه شده اند.
اگر سایت شما رشد کرد و تعداد محصولات و محتوا و بازدیدها افزایش یافت با ثبت درخواست خود در بخش تیکت یا تماس با تب طرح جهت ارتقاء پلن فعلی به سرویسی قدرتمندتر مانند هاست مخصوص وردپرس با منابع بیشتر اقدام فرمائید.
بعد از ثبت خرید هاست سی پنل و تکمیل فرایند خرید هاست cpanel به آدرس ایمیل خود مراجعه و اطلاعات کاربری و راهنمای فعالسازی را دریافت کنید و در صورت مشکل در هر بخش با تب طرح تماس بگیرید.
زبان برنامه نویسی مورد استفاده برای وب سایت شما بیانگر تفاوت هاست سی پنل لینوکس و ویندوز می باشد. اگر از " فناوری ASP.NET " برای توسعه وب سایت خود کمک گرفته اید، باید آن را روی " هاست ویندوز " قرار دهید. در غیر این صورت و اگر از " زبان PHP " یا سیستم های مدیریت محتوایی مانند وردپرس، جوملا و... که بر اساس این زبان توسعه یافته اند استفاده می کنید، " هاست لینوکسی " باید خریداری کرد.
تفاوت این دو هاست در پنل مدیریتی آنها و ظاهر پنل ها و آیکونها می باشد. مخاطبان سایت شما هیچ ارتباطی با سیپنل یا دایرکت ادمین بودن هاست شما ندارند. کاربران، اغلب سیستم سیپنل را کاربرپسندتر میدانند و به دلیل ریسپانسیو بودن آن مناسبتر میدانند. از طرفی سیستم دایرکت ادمین تا حدودی از سرعت و امنیت بیشتری برخوردار است. در مجموع نمیتوان گفت کدامیک به دیگری ارجحیت دارد . هنگام انتخاب هاست توجه به کیفیت سرویس میزبانی نسبت به کنترل پنل مدیریتی مهمتر است.
پس از اینکه با سرویسهای مختلف میزبانی وب آشنا شدید، بهاحتمال زیاد این سوال برایتان پیش میآید کدام هاست را باید خرید؟ مهم ترین نکاتی که هنگام ثبت سفارش باید به آن ها توجه داشته باشید به شرح زیر است : نوع زبان برنامه نویسی استفاده شده برای وب سایت، میزان پهنای باند، میزان فضای ذخیره سازی، مقیاس پذیری ، امنیت، تنوع سرویس های میزبانی کیفیت سرویس های میزبانی در دسترس بودن، موقعیت جغرافیایی، پشتیبان گیری از دادهها، قابلیت ارسال ایمیل ، کنترل پنل، میزان رضایت کاربران، قیمت، پشتیبانی
بعضی از این سرورها بین چند وب سایت به اشتراک گذاشته میشوند و بعضی دیگر از آنها منحصراً در اختیار یک سایت قرار میگیرند. انواع سرویس های میزبانی وب اشتراکی (Shared Hosting) وردپرس (WordPress Hosting) اختصاصی (Dedicated Hosting) ابری (Cloud Hosting) نمایندگی (Reseller Hosting)
در اصل، میزبانی وب اشتراکی را میتوان به اجاره کردن یک اتاق در منزل مشترک با چندین فرد دیگر تشبیه کرد ! شما اتاق استراحت و خواب را دارید، اما با هم خانه ها در منابع اصلی مانند برق، آب ، گاز و فضاهای عمومی منزل شریک می باشید. فضای میزبانی اشتراکی از قدیمیترین و شناخته شده ترین سرویسهای میزبانی وب بهحساب میآید. این نمونه مقرون به صرفه ترین گزینه برای وبسایت های جدید و کوچک است که کمتر از 10 تا 20 هزار بازدید ماهانه دارند. همانطور که از اسم این سرویس مشخص است، در این بستر چند وب سایت روی یک سرور مجازی یا اختصاصی قرار دارند و منابع خودشان را با هم به اشتراک میگذارند. این موضوع یکی از دلایل ارزان تر بودن سرور های اشتراکی نسبت به سرویس های دیگر میزبانی وب است. در سرویس اشتراکی، هر وبسایت مقدار محدودی از منابع را طبق برنامه میزبانی خاصی که دارد روی سرور تعریف میکند. اگر به دنبال یک سرویس اشتراکی ارزان قیمت برای میزبانی یک سایت کوچک هستید، این پلن گزینه خوبی برایتان است. مزایای سرور اشتراکی: ارزان و مقرون به صرفه بودن تنظیم راحت و آسان عدم نیاز به دانش فنی بهترین گزینه برای سایتهای کاتالوگی و غیر فروشگاهی ساده و افراد آماتور معایب سرور اشتراکی : مقیاس پذیر نبودن، مشترک بودن منابع سرور (رم، cpu و...) با سایرین ، خارج از کنترل بودن مشکلات عملکردی به وجود آمده روی سرور، سرعت لود کند سایت و زمان آپتایم پایین تر
در روش سنتی میزبانی وب به دلیل اینکه منابع سرور بین وب سایتهای آن به اشتراک گذاشته می شود، با افزایش ترافیک وب سایتها، سرعت و کارایی هر یک کاهش می یابد. همچنین با بروز اختلال فنی بر روی سرور میزبان، سایتهای میزبانی شده روی آن سرور تحت تاثیر قرار می گیرند. در هاست ابری وب سایت به یک سرور متکی نیست و اگر یکی از سرورهای زیرساخت رایانش ابری مختل گردد سایر سرورهای موجود در ابر سرور جای آن سرور را پر کرده و اینگونه مانع از بروز قطعی می شود.
کنترلپنل Cpanel لینوکسی پرطرفدار در میزبانی وب بوده و چون امکانات مدیریتی بسیار ساده و مناسبی برای هر سطح دانش فنی دارد این امکان را فراهم می کند تا مدیریت دامنه، مدیریت فایل ها، بک آپ گیری، بروزرسانی ورژن PHP و فریمورک های متنوع، گزارش گیری راحت، دسترسی سریعتر به لاگ های سایت ، مدیریت ایمیل، محدود سازی چند آدرس IP خاص، امکان نصب SSL رایگان و تنظیمات نرم افزاری منحصر به فرد امنیتی و مدیریتی دیگر از جمله ویژگی های سی پنل است.
انتخاب هاست لینوکس یا ویندوز بستگی به پشتیبانی سایت شما از تکنولوژی ها دارد.اما اصولا هاست لینوکس برای یک سایت وابسته به فریم ورک های مختلف زبان php و مدیریت محتوای وردپرسی، نظیر فروشگاه های اینترنتی گزینه مناسب و پر سرعت تری است و سایت های مایکروسافتی بهتر است از هاست ویندوز استفاده کنند.