چندفروشندگی معروف به مارکت پلیس ؛ سیستمی که از سراسر شهر و کشور فروشگاه های متعدد و محصولات با برندهای متنوع را به مشتری نمایش داده و او بدون دردسر سفارشات انتخابی را در سبد خرید درب منزل تحویل می گیرد مزیت چندفروشندگی نسبت به سیستم تک فروشندگی افزایش بازدید، تنوع کالا، سفارشات و سود بیشتر بدون بازاریابی می باشد.
این اصطلاح که یک نوع بازاریابی مدرن محسوب می شود با همکاری در فروش به صورت پورسانتی بدون محدودیت برند، محصول یا فروشگاه خاص منفعت بسیار زیادی برای سایت شما خواهد داشت. خصوصاً اگر وبسایت و پلت فرم پربازدید و پیج اینستاگرامی با تعداد فالوور بالایی داشته باشید منبع کسب درآمد بی نظیری نسبت به سایر مدل های مارکتینگ است.
باشگاه مشتریان در یک سایت فروشگاهی بهترین تکنیک برای جذب مشتری و از همه مهمتر وفادار سازی آنها با اعمال تخفیفات یا تسهیلات وسوسه کننده و ارائه بن خرید یا کد تخفیف چند درصدی است. مثلاً مشتریان با دریافت امتیاز باشگاه مشتریان یا پس انداز در کیف پول مجازی خود می توانند بسیاری از کالاهای گران قیمت را ارزانتر از سایرین خریداری کنند.
نرم افزار طراحی شده تحت ویندوز نیاز به اینترنت و سایت ندارد بنابراین قابل استفاده فیزیکی فروشندگان است؛ حرکت موزون و کاملا اتوماتیک این برنامه با «بخش انبارداری سایت فروشگاهی» یعنی تغییرات موجودیت، قیمت و فروش کالاها و عدم محدودیت مدیریت تعداد بالای محصولات در یک لحظه در شعب سرتاسر کشور مزیت این برنامه برای کارفرماست.
فناوری نوینی که بارگذاری سریع محصول سایت شما برای کاربران بدون افت حجم پهنای باند و سرعت لود صفحه؛ که گروه برنامه نویسی ما در اجرای پروژه های فروشگاهی از مزایای این تکنولوژی استفاده کرده اند. مزایای ajax، سرعت بخشی روند خرید آنلاین (کارکرد روان و سریع بدون خستگی مشتری) پیشگیری از انصراف و ترک سایت توسط خریدار و غیره می باشد.
اپلیکیشن موبایل فروشگاهی اندروید و ios برنامه نویسی شده با زبان های اختصاصی، سمت خریدار و پیک متناسب و هماهنگ با سایت و نرم افزار با امکان مدیریت روان، ui ux کاربرپسند قابل نصب در هر نسخه از گوشی و تبلت و ارائه در بازارهای مختلف اپ و پلی استور و...
محصولات برند شما می تواند الکترونیکی، مواد غذایی، لوازم خانگی، تزئینی و جواهرات، آرایشی و بهداشتی، صنایع چوبی، تجهیزات پزشکی و بیمارستانی، پوشاک و مد، فرهنگی هنری، گل و گیاه ، دارویی و محصولات سلامت و... باشد در هر صورت بهترین طراحی گرافیکی المان های اصلی و بنرهای سایت، ساید بار ، قالب، منو و لوگو با چینش عالی و خدمات جانبی نظیر گرافیک، سئو، تولیدمحتوا، میزبانی و مشاوره در بالاترین درجه کیفی بدست تیم مجرب تب طرح انجام می شود.
1_اساساً سوشال مدیا در ایران تاریخ مصرف محدودی دارد. از کانال های تلگرام و ربات های چندهزار ممبره گرفته تا فیسبوک، وایبر، توییتر با فیلترینگ سراسری ، مخاطبین خود را به سمت بستر جایگزین جدید سوق می دهد.
2_ اعتمادسازی و امنیت اطلاعات شخصی و بانکی برای کاربرانی که قصد خرید اینترنتی دارند در سایت رسمی به مراتب بیشتر از پیج های فروشگاهی بوده و از طرفی اینستاگرام ارزش سرمایه گذاری چندانی نسبت به سایت و اپلیکیشن ندارد.
3_ هزینه های تبلیغاتی در اینستاگرام و گرفتن ادمین برای مدیریت پیج با حواشی خبری و رباتهای جذب فالوور می تواند بسیار بالا باشد.
در صورتی که استانداردهای وب سایت فروشگاهی رسمی با فعالیت مستمر در بخش وبلاگ، محتوای محصولات و آنالیز جایگاه رقبا در گوگل رعایت شود سایت فروشگاهی بسیار پر سود تر و اقدام به راه اندازی آن حرکتی حرفه ای و منطقی تر محسوب می شود.
مقایسه این دو بستر فروشگاهی شاید درست نباشد. به دلیل اینکه سایت اصولی و رسمی تر با امکانات و امنیت بیشتر نظیر دسته بندی ، درگاه بانکی، محتوا و مشخصات بیشتر و دقیق تر محصولات و بخش وبلاگ و خبری آن را در کل جهان امری تثبیت شده مبدل می سازد. اما به هر صورت استفاده از شبکه اجتماعی چند میلیارد کاربره و محبوب دم دستی و ساده که با یک کلیک روی اپلیکیشن تمامی گوشی های هوشمند نصب و فعال است و تایم زیادی از زندگی روزمره انسانها در آن می گذرد را نمی توان نادیده گرفت و ارزش آن را زیر سوال برد با توجه به این شرایط می توان از پیج و سایت به صورت همزمان جهت جذب و تعامل با مشتریان استفاده کرد که ما مدیریت بیزینس اکانت شبکه های اجتماعی را نیز در تب طرح به صورت حرفه ای انجام می دهیم.
در هر سایتی این تایم متفاوت است وب سایت فروشگاههای مختلف بسته به نوع محصولات و فصل و تغییرات آب و هوایی متفاوت است. سابقه دامنه سایت ها نیز در این امر و رتبه و جایگاه گیری در گوگل موثر است.
از این رو نمی توان تایم مشخصی را در نظر گرفت . اما در صورت فعالیت مستمر، سئو و آنالیز دقیق و بهره گیری از لینک سازی و بک لینک قانونی و اصولی و رپورتاژ آگهی و از همه مهمتر صبوری و اعتماد به شرکت طراح و پشتیبان می تواند در سرعت بازدهی و سود آوری روزافزون سایتتان تاثیر مثبتی بگذارد...
فروشگاه اینترنتی سبک دیجی کالا که یک نمونه ی موفق کسب و کار اینترنتی به سبک B2C در ایران است Business to Consumer به معنای « ارتباط مشتری و کسب و کار » به نوعی کاربردی ترین و پر طرفدارترین مدل محسوب می شود.
بعد از تاسیس این سبک توسط موسسان دیجی کالا در ایران دیری نگذشت که سایت های فروشگاهی متعددی از آن الگو برداری کردند و در حال حاضر چندین میلیون سایت مشابه آن در سراسر کشور فعالیت دارند چه بسا موفق تر و با کیفیت تر !
پس از نخستین تجارت اینترنتی به شکل مبادلهی الکترونیکی دادهها بر روی شبکه های ارزش افزوده در دهه 1960 میلادی و سایت آمازون، که سال ۱۹۹۵ توسط جف بزوس (Jeff Bezos) به عنوان کسبوکار کتب و ارسال آن یا Ebay با مزایده های کلان آنلاین و فروش اینترنتی عروسک های معروفش جهان را وارد مسیر جدیدی از بیزینس هدایت کرد.
از سال ۲۰۱۴، در فروشهای انجام شده بر روی پلتفرمِ تجارت الکترونیکِ Shopify ، که به دلیل تبلیغات موجود بر روی شبکههای اجتماعی بوده است، در ۸۵ % موارد خریداران با استفاده از تبلیغات موجود بر روی فیسبوک به این پلتفرم هدایت می شدند.
C2B (مصرفکننده به تجارت) – در تجارت الکترونیک C2B، مصرفکنندگان پروژهای با بودجهای مشخصشده را به صورت آنلاین ارسال میکنند و شرکتها برای انجام آن پروژه، پیشنهاد قیمت میدهند. مصرفکننده پیشنهادهای قیمت را بررسی و شرکت مورد نظر خود را انتخاب میکند. سایت Elance یک نمونه از این نوع تجارت الکترونیکی در سطح جهانی می باشد.
تجارت فروشنده با فروشنده به کسب و کار اینترنتی B2B مخفف Business to business معروف است؛ نوعی از تجارت بین الملل و اولین سبک معاملات تجاری الکترونیکی محسوب می شود.
در b2b تاجر نه فقط مشتریان بلکه واسطه ها را نیز باید شناسایی کند و ارتباط و تعامل را با تک تک آنها حفظ کند.
رقبا، شرکاء، تولیدکنندگان، انبارداران، ارسال و حمل و نقل کالا، پشتیبانی، سرویس های بازرسی، امور بازاریابی و کار با ابزار و نرم افزارهایی که سبب آسان تر شدن امور خرید و فروش می شود همگی به نحوی در سیستم B2B نقش دارند.
شــکلی بهینه و کارآمد از کســب و کار اینترنتی که مدیریت زنجیره تامین نیز نامیده می شود.
اخیراً بســیاری از اســتارت آپ ها به ســمت این بیزینس گرایش پیــدا کردند؛ نیاز بــه ســرمایه کمتر، عدم نیــاز به انبار از مزایای این نوع کسب و کار است. با در اختیار داشــتن بستری که تامین کنندگان رو مســتقیم به مشــتری متصل میکند، هزینــه های مربوط به انتقال کالا به انبار یــا فروشــگاه از بین می رود.
محصولات از لحظــه تولید امکان فروش داشته و این مزایا فرصت مناســبی در اختیار کســب و کار می گذارد تا بیشترین تمرکز را روی بازار هدف داشته و با سرعت بیشتری رشد کنند.
چند فروشندگی یا مولتی استور که بطور زنجیره ای به تجارت آنلاین می پردازند پنلی کلی و پایگاه داده یکپارچه ای برای مدیریت و مانیتورینگ تمامی فروشگاه های موجود در آن داشته و کنترل درخواست، خرید، فروش های آنلاین توسط مدیریت اصلی و واحد انجام می شود .
مهمترین ویژگی و نقطه قوت سایت های فروشگاهی مولتی استور، شانس خرید بالا و تجربه کاربری بهتر و بیشتر می باشد.
سایت فروشگاهی و تجارت مجازی C2C مخفف عبارت Customer to Customer «ارتباط مشتری با مشتری» است. بازار، دیوار، شیپور، اسنپ، باما و... نمونه های ایرانی این نوع کسب و کار می باشند. در طراحی این نوع سایت افراد پس از ثبت نام اکانت شخصی دریافت کرده و جزو کاربران سایت می شوند و زین پس مجوز درج کالا یا خدمات مد نظر خود با رعایت قوانین و مقررات مخصوص را دارند. در بستر c2c کاربران اجازه ی خرید و فروش محصولات متنوع در دسته بندی های مختلف را نیز به سادگی انجام خواهند داد.
امروزه تحولی عظیم در راه فروش آنلاین با افتتاح و راه اندازی کمپین های مدرنی با عنوان بازارچه های اینترنتی موسوم به «marketplace » نظیر بامیلو، دیجی کالا و... شکل گرفته که چند فروشندگی و قابلیت اعتماد مشتریان به سبب بی طرف بودن خود سایت موجب استقبال بی سابقه از این سبک جدید شد.
از طرفی ارتباط گسترده و مستقیم با منابع تامین کننده محصولات و تولیدکنندگان کالا، marketplace را به محبوب ترین پلتفرم در ایران و کل جهان تبدیل کرده است.